Published March 28, 2024 | Version v1
Journal article Open

TALABALARNING OZIQ OVQAT MAHSULOTLARIGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI FANIDAN KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI

Description

Maqolada bugungi kunda konservalarni ishlab chiqarishni koʻpaytirish, bundan tashqari ularni sifatini oshirish, tayyor mahsulot ishlab chiqarishni koʻpaytirish, assortimentini kengaytirish va ozuqaviy qiymati yuqori qilish xamda talabalarga oziq-ovqat mahsulotlariga ishlov berishni o‘rgatish hozirgi vaqtda sanoatga yangi retsepturalar, ilgʻor texnologiyalar kiritish bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan

Files

39-42.pdf

Files (501.4 kB)

Name Size Download all
md5:1bdb6286924f3497e8a2324e5b602e1e
501.4 kB Preview Download