Published March 28, 2024
| Version v1
Journal article
Open
TALABALARNING OZIQ OVQAT MAHSULOTLARIGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI FANIDAN KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI
Description
Maqolada bugungi kunda konservalarni ishlab chiqarishni koʻpaytirish, bundan tashqari ularni sifatini oshirish, tayyor mahsulot ishlab chiqarishni koʻpaytirish, assortimentini kengaytirish va ozuqaviy qiymati yuqori qilish xamda talabalarga oziq-ovqat mahsulotlariga ishlov berishni o‘rgatish hozirgi vaqtda sanoatga yangi retsepturalar, ilgʻor texnologiyalar kiritish bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan
Files
39-42.pdf
Files
(501.4 kB)
Name | Size | Download all |
---|---|---|
md5:1bdb6286924f3497e8a2324e5b602e1e
|
501.4 kB | Preview Download |